Triumfatorkerk

Kerkzaal Front 2.JPG

Kerkzaal

In de ruime goed verlichte kerkzaal is ruimte voor ruim 300 zitplaatsen. In de zaal is een professionele geluidsinstallatie aanwezig voorzien van microfoons, waarvan er twee draadloos zijn. Voor uw presentatie hangt een vaste beamer in de kerk en zijn er twee beamer schermen aanwezig. De kerk is compleet rolstoeltoegankelijk, beschikt over moderne sanitaire voorzieningen en er is tevens een toilet voor mindervaliden. Uiteraard beschikt de kerkzaal ook over een doopvont waar een doop door onderdompeling plaats kan vinden.

De nevenruimtes

De 5 bijzalen van het kerkgebouw zijn geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten voor 10 tot 60 personen.

Orgel

Het orgel in de kerk is in 1974 gebouwd door de firma Gebr. Van Vulpen uit Utrecht.

Locatie

De Triumfatorkerk bevindt zich in de wijk Kanaleneiland, Utrecht Zuid-West en is uitstekend bereikbaar per auto (nabij uitvalsweg A12) en openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is “Utrecht, Bontekoelaan” en de tramhalte "Utrecht, Vasco da Gamalaan" ligt op 5 minuten loopafstand. Ook beschikt de Triumfatorkerk over een eigen parkeerterrein.

zaal a.jpeg

Zaal A

Kleine vergaderzaal/spreekkamer; capaciteit: 8 personen

Inrichting: Tafel met 8 stoelen, bureau

zaal c.jpeg

Zaal C

Vergaderzaal; capaciteit: 15 tot 20 personen

Inrichting: 10 tafels (carré-opstelling) met 20 stoelen

zaal d.jpeg

Zaal D

Vergaderzaal; capaciteit: 50-60 personen

Inrichting: 10 tafels met 50 stoelen (verplaatsbaar) en een lange middentafel (niet verplaatsbaar)

Vast beamer scherm en beamer aanwezig

Piano aanwezig

Meerdere verlichtingsmogelijkheden voor een formele setting of een meer informele setting (sfeerlicht).

zaal e.jpeg

Zaal E

Vergaderzaal ; capaciteit: 25 personen

Inrichting: 12 tafels (carré-opstelling) met 25 stoelen

Zaal G.jpeg

Zaal F

Kleine vergaderzaal/spreekkamer ; capaciteit 8 personen

Inrichting: tafel met 8 stoelen

hal.jpeg

Hal

Ruime loopruimte (tussen kerkzaalentree en bijgebouw) met zitgelegenheid voor 10 personen.

Plattegrond Triumfatorkerk.PNG

Plattegrond Triumfatorkerk