Verhuizing Adventkerk Utrecht

Met de verkoop van ons prachtige herenhuis aan de Hamburgerstraat 23 in Utrecht, is de verhuizing van Adventgemeente Utrecht een feit.

We hebben het centrum van Utrecht verlaten en heten u iedere week om 09.45 uur meer dan welkom in de Triumfatorkerk, Marco Pololaan 185 in Utrecht. We zouden het enorm fijn vinden als u ons komt bezoeken en onze samenkomst mee wilt beleven op een nieuwe plek, in een ander gebouw. We zien u graag!

Vanuit dit gebouw, dat wij huren, zullen we verder bekijken op welke plek wij definitief willen samenkomen. We zetten echter alles op alles om op deze plek een ‘thuis’ te zijn voor wie hier komen.

Laat u niet tegenhouden door parkeerkosten, want parkeren is gratis. Naast de parkeerplaatsen op het terrein van het gebouw, is er voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van de kerk.

Natuurlijk zijn we ook prima bereikbaar met openbaar vervoer:

• Per sneltram: neemt u vanaf Utrecht Centraal Station de sneltram richting Nieuwegein Zuid en/of IJselstein. Vertrekpunt is Tramhalte CS Jaarbeursplein (perronhalte H) en met een minuut of zeven stapt u uit op Tramhalte Vasco Da Gamalaan, Utrecht. Vervolgens loopt u (5 minuten) naar Marco Pololaan 185, Utrecht.

• Per bus: neemt u vanaf Utrecht Centraal Station Busstation Jaarbeurszijde bus 7 (richting Kanaleneiland). Met een minuut of 15 stapt u uit op bushalte Vasco Da Gamalaan, Utrecht. Vervolgens loopt u (5 minuten) Naar Marco Pololaan 185, Utrecht.

Zien we u binnenkort?