Gebedsverzoek

Gebed is belangrijk. Voor uzelf, maar ook voor anderen waar u om geeft. Wij geloven dat niets onmogelijk is voor God en dat we alles in gebed aan Hem voor mogen leggen.

Binnen de Adventkerk Utrecht is er een gebedsgroep die elke twee weken bij elkaar komt om te bidden voor allerlei zaken die in de wereld spelen. Dit kan dicht bij ons zelf zijn, maar ook elders in de wereld. We willen ook bidden voor mensen die er behoefte aan hebben.

U kunt uw gebedsverzoek naar ons sturen door onderstaand formulier in te vullen. Wees verzekerd dat wij voor u bidden.

Het is onze gewoonte om iedereen voor wie wij gebeden hebben, een kaartje te sturen om te laten weten wij voor hen gebeden hebben. Daarom willen wij graag weten voor wie we bidden en als u het prettig vindt dan nemen we contact met u op. Als u dit niet wilt en anoniem wilt blijven, vul dan niet uw naam en/of emailadres in.