DOE MEE!

WEKELIJKSE SAMENKOMSTEN

​Elke sabbatochtend komen we na een opening met gebed en samenzang bij elkaar in groepen om te praten over de bijbel. Ook in het tweede gedeelte van de ochtend wordt gezongen en gebeden, maar is er vooral ruimte voor een spreker. Na de samenkomst is het tijd voor een kopje koffie of iets anders en kunnen we genieten van ongedwongen samen zijn.

WEKELIJKSE BIJBELSTUDIE

Het eerste uur van de samenkomst bestuderen we de Bijbel. We discussiëren en praten met elkaar aan de hand van een studiegids. In verschillende groepen kan iedereen een plekje vinden en meepraten. Of je nou veel weet of juist weinig begrijpt, iedereen mag erbij komen. Ieders mening mag er zijn.

OPWEKKINGSDIENSTEN

Iedere eerste sabbat van de maand kun je verrast worden door een andere soort samenkomst. We hebben dan een Opwekkingsdienst. Deze samenkomst is laagdrempelig. Het orgel maakt plaats voor opwekkingsliederen die vaker uptempo zijn en begeleid worden door een samenzanggroep. Laat je verrassen door deze sabbatochtend die anders is dan de andere zaterdagochtenden.

KINDEREN & JEUGD

​In onze kerk gunnen we vooral jongeren een plek. Kinderen van de basisschoolleeftijd kunnen naar de kindersabbatschool tijdens het bijbelstudieuur. Hier zijn drie groepen: peuters, kleuters en junioren.

Als je te oud bent voor de kindersabbatschool, dan ga je naar de tieners en na een paar jaar naar de jeugd. Zo zie je dat er voor iedereen een plaats is om met leeftijdgenoten te groeien.